Pest megyei vállalkozások telephelyfejlesztése

A pályázat keretében lehetővé válik a Pest megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára és bővítésére, illetve a nem megfelelő telephelyek kiváltására, új telephely, vagy új épület építésére nyílik lehetőség.

A felhívásra olyan mikro-, kis és középvállalkozások nyújthatják be támogatási kérelmüket, akik legalább 2017. december 31. óta Pest megyei székhellyel rendelkeznek, 100%-ban tulajdonosok a fejlesztéssel érintett telephely kapcsán, az éves átlagos statisztikai állományi létszámuk minimum 1 fő volt, továbbá rendelkeznek legalább egy lezárt üzleti évvel. A pályázatok szakmai értékelése során előnyt élveznek a gyógyszeripari, gyártói, építőipari tevékenységet végző vállalkozások.

A felhívás keretében az új épület építése, létesítése, illetve a már meglévő épületek átalakítása, bővítése mellett eszközbeszerzésre, megújuló energiaforrás beszerzésére, bemutatóterem vagy iroda építésére, belső parkolók kialakítására is lehetőség van. A pályázat keretében minimum 20 és maximum 100 millió forint értékű támogatás igénylésére van lehetőség. A projektek támogatási intenzitása 10-55%, a támogatási kategóriáktól és vállalkozásmérettől függően. A pályázati felhívásra a támogatási kérelmeket május 21-én reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók.

Amennyiben érdekli a pályázat jelentkezzen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon!