Szolgáltatások

Sikereink titka az Ön sikerének a forrása.
Szolgáltatások
Pályázati tanácsadás
A pályázati tanácsadás keretében megismerkedünk ügyfelünk terveivel, felmérjük a vállalkozása aktuális helyzetét.

A díjmentes konzultáció során áttekintjük a fejlesztési szándékának megfelelő, rendelkezésre álló, illetve a megjelenés előtt álló, a már ütemezhető pályázati konstrukciókat. A tanácsadás során átadjuk az ügyfelünk részére a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok listáját, valamint tájékoztatjuk azokról az információkról, amelyek a pályázat elkészítéséhez szükségesek. Mindezt azért, hogy a pályázati lehetőségek részletesen tartalmának ismeretében hozhassa meg az ügyfél az optimális döntését.

Pályázatírás
A pályázati lehetőségek és kötelezettségek számba vételét követően a pályázati kiírás tartalmi és formai előírásainak megfelelően elkészítjük a pályázati dokumentációt, amely jellemzően adatlapból és mellékleteiből és adott esetben megvalósíthatósági tanulmányból áll.

Természetesen a benyújtott pályázati dokumentáció hiánypótlásában, illetve a támogatási szerződés összeállításában is segítünk az ügyfélnek. Vállalkozásunk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat.

Projektmenedzsment
A támogatás elnyerésével egy újabb szakasza kezdődik a közös munkánknak.

Ugyanis nem elég elnyerni a támogatást, hanem az előírásoknak megfelelően meg is kell valósítani a projekteket. Projektmenedzsment szolgáltatásunk összességében a támogatási szerződés megkötésétől az utolsó kifizetési kérelem elfogadásán át a fenntartási időszak végéig tart. Ezáltal biztosítható a projekt megnyugtató lezárása mind szakmai, mind pénzügyi szempontból.

Tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása
Az Európai Unió által társfinanszírozott pályázatok esetében kötelező tevékenység a nyilvánosság biztosítása.

Ezen kommunikációs kötelezettség szigorú előírásainak való megfelelést biztosítjuk ügyfeleink számára. Az ügyfél igényeinek és a pályázati felhívásnak megfelelően állítjuk össze a projekt kommunikációs csomagját, mint projekt tábla gyártása és telepítése, sajtóközlemények elkészítése és kiküldése, pr cikkek, egyéb sajtó megjelenések elkészítése, fotódokumentáció elkészítése, rendezvények szervezése, projekthez kapcsolódó honlap készítése.