Bemutatkozás
  • Vörös Zsolt E.V.
  • Adószám: 68645285-1-34
  • Telefon: + 36 70 408 59 28
  • Email: info@palyazatjegyzek.hu
  • Facebook: fb.com/Palyazatjegyzek/
Bemutatkozás

A vállalkozás azzal a céllal jött létre, hogy hozzásegítse a vállalkozásokat, a magánszemélyeket és a szervezeteket az uniós és a hazai források elnyeréséhez a versenyképességük javulása, a profitjuk növelése, a magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtása érdekében. A vállalkozás fő profilja a hazai és az Európai Unió által finanszírozott projektekhez kapcsolódó komplex pályázati tanácsadás. Tevékenységünk a projektgenerálás, a pályázatírás és a projektmenedzsment szolgáltatás mellett a projektek kötelező nyilvánosság feladatainak ellátásában merül ki.

Az ügyfeleink többsége a mikro-, kis-és középvállalkozások köréből, az önkormányzati, a költségvetési intézményi és a civil szférából származnak. Társaságunk a szakembergárdájának köszönhetően a beruházási, kutatás-fejlesztési, energetikai, turisztikai, munkahelyteremtő és a képzési pályázatok megírását és megvalósítását is el tudja látni.

A Pályázatjegyzék az ügyfelekkel a hosszú távú, megelégedettségen alapuló, hiteles együttműködés érdekében ingyenes pályázati tanácsadást és sikerdíjas pályázatírást vállal. A vállalkozás a minőség orientált szolgáltatást helyezi előtérbe a mennyiségi szolgáltatással szemben. Ezzel összhangban az ingyenes előminősítést követően csak abban az esetben szerződik le az ügyfelekkel egy-egy pályázat összeállítására és menedzselésére, ha az adott pályázat feltételeinek megfelel a potenciális pályázó.

01

PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS

A pályázati tanácsadás keretében megismerkedünk ügyfelünk terveivel.

02

PÁLYÁZATÍRÁS

A pályázati lehetőségek és kötelezettségek számba vételét követően elkészítjük a pályázati dokumentációt.

03

PROJEKTMENEDZSMENT

A támogatás elnyerésével egy újabb szakasza kezdődik a közös munkánknak.

04

TÁJÉKOZTATÁSÉS NYILVÁNOSSÁG BIZTOSÍTÁSA

Az EU által társfinanszírozott pályázatok esetében kötelező tevékenység a nyilvánosság biztosítása.

Kövessen minket Ön is