Folytatódik a Kisfaludy Program! Január közepétől február végéig lehet pályázni szálláshelylétesítésre a Dunakanyar kiemelt turisztikai fejlesztési térségben.

A Dunakanyart érintő Szálláshelyfejlesztési felhívás második és harmadik üteme is hamarosan kiírásra kerül, a panziók létesítésére vonatkozó felhívás várhatóan 2019. január 15-ig, a már meglévő szállodák fejlesztésére vonatkozó felhívás pedig várhatóan 2019. január 31-ig megjelenik.

Annak érdekében, hogy a magyarországi kereskedelmi szálláshelyek és desztinációk meg tudjanak felelni a modern, XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a szükséges, fenntartható és minőségi szállodakínálat biztosítása.

Ezeknek a céloknak az elérését segíti elő minden idők legnagyobb, kizárólag magyar költségvetési forrásból finanszírozott, szálláshelyfejlesztési programja, a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció legújabb, TFC-DK-1.2.2.-2018 kódszámú pályázata, amely december 21-től elérhető a kisfaludyprogram.hu oldalon.

A konstrukció célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található új kereskedelmi szálláshelyek kialakítása, az újonnan létrejött szálláshelyek működéséből származó árbevételek által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése a Dunakanyar kiemelt turisztikai fejlesztési térségben. A konstrukció további célja az adófizetési morál javítása, a szektorban jelenleg is dolgozó munkavállalók számának és bérszínvonalának növelése.

A felhívás keretében vissza nem térítendő támogatásra az ingatlan tulajdonosa pályázhat, a támogatási igények benyújtására a 2019. január 15. és 2019. február 28. közötti időszakban van lehetőség.

Amennyiben érdekli a pályázati lehetőség vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot!